Nagels

Er zijn verschillende technieken zoals gel en acryl. Veel al werk ik met beiden producten of een combinatie van beiden producten. Alles in overleg met de klant! Houdt u er rekening mee dat de gel of acryllaag gehecht is aan de natuurlijke nagel. De grootste FOUT die gemaakt wordt is dat men zelf de nagels gaat verwijderen door ze er zelf af te trekken met alle nare gevolgen van dien. Indien u niet langer kunstnagels wenst te dragen. Dan verwijder ik ze graag op een juiste wijze voor u, zodat de natuurlijke nagel in een goede conditie blijft.

Nabehandeling:

Na 2 a 3 behandelingen groeit de kunstnagel ongemerkt over in de natuurlijke nagel, met een verstevigend laagje eroverheen. Het is niet nodig om elke opvulbeurt de gehele kunstnagel te verwijderen. Sterker nog, dit is zeer slecht voor de natuurlijke nagelplaat! En de klant wordt op die manier onnodig op kosten gejaagd. Mijn ervaring wijst uit dat klanten erg trots zijn, als ze kunnen zeggen dat het hun eigen nagels zijn. Bij de nabehandeling worden uw nagels weer zo bijgewerkt zodat ze hun optimale stevigheid weer bereiken.

Opvul behandeling:

Een opvul behandeling is meestal rond de 3 a 4 weken, afhankelijk hoe de nagelconditie is en hoe klein of groot iemands nagelplaat is. U kunt bij deze behandeling telkens voor een ander eind resultaat kiezen. U kunt onder anderen kiezen voor een naturel look, of een french manicure varieerend van natuurlijk wit tot spierwit. De french is ook in een glittertop te verkrijgen of een kleurtop zonder glitters, geheel gelakt of een mooi versierde nailart.

Alles is mogelijk!